Czubryca czerwona bez Glutaminianu czubrica 50g - Dary Podlasia
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
ZASTOSOWANIE: Czerwona czubryca nada charakteru daniom mięsnym - przede wszystkim pieczeniom z baraniną i jagnięciną, surówkom i sałatkom.
Stosuje się ją do ciężkostrawnych potraw, takich jak: soczewica, fasola, dania z, do zup. Czubrica wybitnie podnosi smak jajka w jakiejkolwiek postaci. Do mięs, leczo, pikantnych gulaszów, bigosu, sosów pieczeniowych, frytek oraz do spaghetti i pizzy a także do pomidorów i ogórków, twarogu, jajek w majonezie i tostów.
AKTUALNY SKŁAD: sól, cząber, kozieradka, pasternak, chilli, papryka ostra, olej rzepakowy.
FORMA PAKOWANIA: Surowiec jest pakowany ręcznie oraz sprzedawany w estetycznych torebkach, które posiadają atest na przechowywanie żywności.
Zachęcamy podmioty gospodarcze do współpracy, która przyniesie korzyści w postaci terminowych dostaw surowców najwyższej jakości oraz atrakcyjnych rabatów.
Zapraszamy Państwa do odwiedzania naszego fanpage na Facebooku. Znaleźć tam można ciekawostki ziołowe jak również wiele ciekawych przepisów z zastosowaniem ziół. Każdy znajdzie coś dla siebie.
Przyprawy należy przechowywać w zamkniętych opakowaniach, chroniąc od światła, wilgoci i wpływu obcych zapachów. Trzymać poza zasięgiem dzieci.
Zamieszczone w serwisie opisy produktów mają charakter wyłącznie informacyjny.
Nie zastępują konsultacji z lekarzem i nie mogą być podstawą do stosowania jakichkolwiek wyrobów medycznych, środków farmaceutycznych czy form terapii. Wszelkie decyzje w w/w kwestii należy konsultować z lekarzem.